HIZLI ÇİÇEK BULUCU
Arama Sonucu
  • -

Gizlilik ve Güvenlik

Gizlilik ve Güvenlik

ALIŞVERİŞİNİZİ GÜVENLE YAPIN
giresuncicekcilik.com.tr üzerinden yapacağınız her tip alışveriş gizlilik prensibi altında gerçekleşmekte ve dünyanın en gelişmiş güvenlik teknolojisi olan SSL (Secure Socket Layer) sistemleri tarafından korunmaktadır. (tüm önemli veriler 128 bit şifreleme ile koruma altına alınmaktadır).

giresuncicekcilik.com.tr, ödemelerinizde kullandığınız kredi kartlarını yüksek teknoloji ile güvence altına almaktadır.

Sitede visa ve master kartlar geçerlidir.

Kartınız çalınır veya kaybolursa lütfen ivedi şekilde bankanıza başvurunuz. Çalıntı kartlarla yapılan alışverişlerden Giresun Çiçekçilik sorumlu tutulamaz.

Sitemizde alışveriş yaptıktan sonra kredi kartınızda sipariş haricinde ve bilginiz dışında her hangi bir hareket gözlediyseniz lütfen hemen giresuncicekcilik.com.tr müşteri temsilcinizi arayarak durumu bildiriniz.

ÖZEL BİLGİLERİNİZ KORUMA ALTINDADIR

giresuncicekcilik.com.tr alışveriş sitesinden vereceğiniz sipariş sırasında alınan şahsi bilgileriniz gizlilik prensibi altında saklanmaktadır. Hiç bir şahsi bilginiz yetkili kurumlar tarafından incelenmek amacıyla talep edilmediği sürece üçüncü şahıslara açılmayacaktır.

Bu siteyi kulanarak veya başka bir yolla giresuncicekcilik.com.tr  yollanan tüm kullanıcı yorumları, fikirler, geri dönüşler, posta kartları ve diğer gönderiler giresuncicekcilik.com.trmülkiyetindedir. Böyle bir durumda Giresun Çiçekçilik bu yorumları ticari veya ticari olmayan bir amaçla kullanabilir. giresuncicekcilik.com.tr bu yorumları gizli tutmak, yorum için her hangi bir tazminat ödeme veya yorum yapan kullanıcıya cevap vermek zorunluluğunda değildir.

Online Alışverişlerde Dikkat Edilmesi Gereken Konular:

Kullanıcıların kredi kartı bilgileri, çoğu zaman internet üzerinden yapılan alışverişlerde değil fiziki ortamlarda çalınmaktadır. Bu nedenle kredi kartınızı günlük hayatta kullanırken dikkatli olun.

Ay sonu gelen ekstre bilgilerini dikkatli kontrol edin ve size birşey ifade etmeyen alışverişler için firmalarla irtibata geçin. İnternetten alışveriş yaparken tanıdığınız, bilgi hattı veya müşteri hizmetleri servisi bulunan siteleri tercih edin.

Internet sitesinde firmanın açık adresinin ve telefonun yer almasına dikkat edin.

Bilmediğiniz bir firmadan alışveriş yapacaksanız alışverişinizi yapmadan ürünü aldığınız mağazanın bütün telefon / adres bilgilerini not edin. Eğer güvenmiyorsanız alışverişten önce telefon ederek teyid edin...

SİPARİŞ TAKİP

Sipariş Göster

ÇİÇEK KODUNA GÖRE ARA

Çiçek Göster

MAHALLE UZAKLIKLARI

Mahalle KM
MERKEZ
AKSU MAH
ÇITLAKKALE MAH.
ORGANİZE SANAYİ
TEYYAREDÜZÜ MAH
GÜRE MAH
GAZİLER MAH
GEDİKKAYA MAH
KÜÇÜKKÖY MAH
YALIKÖY MAH.